Om ÅDÖ hvb

ÅDÖ hvb AB har tillstånd från IVO att bedriva hvb-verksamhet med inriktning både mot unga killar och tjejer 13 till 17 år som har beteendeproblematik, relationsproblematik och begynnande kriminalitet. Vårt mål är att hjälpa ungdomarna med att upprätthålla sociala relationer och att lyssna när vuxna sätter gränser. Vi vill visa ungdomarna att de via skolgång samt övriga aktiviteter kan förbättra sina liv och må mycket bättre och att deras förbättrade beteende kommer leda till ett ordnat liv med arbete eller studier.

Miljön där vi bedriver verksamheten i är en tidigare barnkoloni, stora utrymmen i hus med karaktär på en sluttning fylld av ekar. Vi har en lång strand mot Mälaren och en stor tomt. Trots detta finns vi bara 40 minuter från centrala Stockholm och det går bra att komma hit med kommunala transporter. Vi tillhandahåller givetvis även transport för de ungdomar vi behandlar.

I våra lokaler bedrevs tidigare barnkoloniverksamet och senast LSS verksamhet. Vi erbjuder våra ungdomar stora utrymmen och vackra byggnader i en fantastisk miljö.

 

Ådö HVB AB är medlem i Almega och erbjuder alla anställda förmåner enligt gällande kollektivavtal för Vårdföretagarna.

För information gällande styresle, bokslut etc. vänligen klicka på länk till allabolag.se: Info om Ådö HVB AB

För information gällande kollektivavtal som vi erbjuder anställda vänligen klicka på länk till Vårdföretagarna: Kollektivavtal Vårdföretagarna