Om ÅDÖ HVB

ÅDÖ HVB AB har tillstånd från IVO att bedriva HVB-verksamhet med inriktning både mot unga killar och tjejer 13 till 17 år som har beteendeproblematik, relationsproblematik och begynnande kriminalitet.

Ådö HVB hem finns i Upplands-Bro kommun i Nord Västra delen av Storstockholm. Vi finns 40 minuters resväg från centrala Stockholm, på en halvö med egen strand mot Mälaren. Du kan dels ta dig hit med kommunala transporter eller med bil, såvida du förstås inte har en båt.

Vi har verksamheten i en fastighet som tidigare varit barnkoloni. Vi har stora utrymmen i två hus som finns i en parkliknande miljö. Det är en ekbacke som sluttar ned mot Mälaren där vi har en privat strand, bastu och brygga. Vi har gått om utrymmen för utomhusaktiviteter, grillplats, vi har både fotbollsplan och volleybollplan. I grannskapet finns det möjligheter att rida i ett större stall.

Här kan man spela pingis, fiska, åka båt, paddla kanot, paddla ståbräda eller bara vara. Vi tycker själva att det här är en vacker plats med många möjligheter.

I våra lokaler bedrevs tidigare barnkoloniverksamet och senast LSS verksamhet. Vi erbjuder våra ungdomar stora utrymmen och vackra byggnader i en fantastisk miljö.

Företagsinformation
Ådö HVB AB är medlem i Almega och erbjuder alla anställda förmåner enligt gällande kollektivavtal för Vårdföretagarna.

För information gällande; organisationsnummer;  styrelse; bokslut etc. vänligen klicka på länk till ratsit.se: Info om Ådö HVB AB.

För information gällande kollektivavtal som vi erbjuder anställda vänligen klicka på länk till Vårdföretagarna: Kollektivavtal Vårdföretagarna